ملتقى الاجيال
ملتقى الاجيال
ملتقى الاجيال
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

ملتقى الاجيال


 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 ساندوتــشــــــــــــــات كبدة اسكندرانى

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
um samy
رئيس المنتدى
رئيس المنتدى
um samy


انثى عدد الرسائل : 3151
تاريخ التسجيل : 02/03/2009

ساندوتــشــــــــــــــات كبدة اسكندرانى Empty
مُساهمةموضوع: ساندوتــشــــــــــــــات كبدة اسكندرانى   ساندوتــشــــــــــــــات كبدة اسكندرانى Icon_minitimeالأحد أبريل 26, 2009 6:25 pm

المكونات
كبدة بتلو او شمبرى مقطعة شرايط طولية مثل الاصابع
ثوم - بصل - طماطم - فلفل اخضر - فلفل احمر( اختيارى)
زيت - عصير ليمون - خل
كمون - شطة - كسبرة كافة - ملح
خبز فينو للحشو - او خبز فرنسى
الطـــــــــريقة
ندق
الثوم او نفرمه ناعم جدا مع الكمون والشطة والكسيرة الجافة والملح ونضعهم
فى طبق التتبيل ونضيف عليهم معلقتين كبار خل ابيض ونضع الكبدة فى طبق
التتبيل ونقلب الجميع ونتركها متبلة فى هذا الخليط ساعتين يكون الطعم اقوى
والنكهه عالية جدا
نقطع البصل شرائح رفيعة والطماطم مكعبات بدون قلبها اى ( لحم الطماطم فقط)
نحضر الطاسة ونضع الزيت حوالى نصف كوب زيت لو نصف كيلو كبدة
نسخن الزيت جيدا ثم ننزل الكبدة وتقلب على نار عالية حتى تتحمر وتصبح طرية وجميلة
بعد التأكد من نضوجها نطفئ النار ونضيف البصل والطماطم وعصير الليمون
نغطى عليها خمس دقائق ثم نحشيها فى سأندوتشات وتقدم بالف هنا وشفا
ساندوتــشــــــــــــــات كبدة اسكندرانى AEFPtM05131742

وها هى السندوتشات اللذيذة
ساندوتــشــــــــــــــات كبدة اسكندرانى 86VaU905131743
وكمـــــــــــــــان للغاليين
ساندوتــشــــــــــــــات كبدة اسكندرانى Yf46lW05131743
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://moltqa-al2jeal.yoo7.com
 
ساندوتــشــــــــــــــات كبدة اسكندرانى
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» كبده اسكندرانى

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
ملتقى الاجيال :: الملتقى حواء :: ملتقى المطبخ :: معجنات وسندوتشات-
انتقل الى: